Findkontorhotel.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorhoteller til leje i Viby J

10 - 1500 m2 kontorhotel, kontor, klinik i Viby J til leje

Kontorhotel i Aarhus

I maj 2023 kan vi officielt åbne dørene for vores andet kontorhotel i Aarhus - denne gang på hele 2.500 m2. Vi har med dette hus forsøgt at gøre oplevelsen af et kontorfællesskab lige det lækrere. Derfor har vi bl.a. givet os i kast med de såkaldte Muteboxes, som gør det til en helt ny oplevelse at afholde web- og telefonmøder!

I Voxeværket Aarhus II bliver du og dine kunder budt velkommen af vores elektriske reception, der gør det nemt at få besøg. Du kan nyde din frokost i den lækre kantine, og så kan du til hver en tid benytte mødelokalerne samt undervisningsfaciliteterne med plads til mere en 30 gæster.

Udover de mange fordele inde i huset er der også en stor parkeringsplads omkring det centralt beliggende kontorhotel, der ligger blot 10 minutter fra Aarhus Centrum og kun fem minutter fra motorvejen. Husets lokaler varierer desuden meget i størrelse, og vi kan derfor rumme virksomheder af både store og små størrelser, så længe de har lyst til at være med i et fordelagtigt fællesskab på nationalt plan. I Voxeværket kan du nemlig til hver en tid benytte mødelokalerne i alle vores andre huse, og kommer du forbi en af vores adresser, er du altid velkommen til at tage en varm kop kaffe med på vejen.